Du behøver ikke lede længere end til restaurant ene.

Vi byder indenfor til en kulinarisk oplevelse i vores fine lokaler placeret i hjertet af Fredericia. Vi har efter overtagelsen af  lokalerne i Fredericia foretaget en gennemgribende renovering, så lokalerne nu er så hyggelige, at man også kan føle den rette stemning i omgivelserne sammen med maden. Vi er ikke blot ét spisested ud af mange spisesteder i Fredericia, vi er en restaurantoplevelse ud over det sædvanlige.

Spisesteder Fredericia.

Spisesteder i Fredericia er der mange af, og hvis man ikke har været der selv, eller kender nogen, som har været der, eller har hørt eller læst om den på anden vis, er det jo ikke nemt at vide, om det er værd at prøve, eller om det vil være en træls oplevelse og i værste fald spildte penge.

Restaurant ene. er lidt ud over det sædvanlige. Vi ønsker at give vore besøgende en udsøgt oplevelse, både når det gælder maden og atmosfæren.

God mad

Vi er en lille skandinavisk inspireret restaurant, med fokus på de gode – danske, og så vidt muligt lokale – råvarer og dermed den gode mad.  I kan vælge mellem en skiftende 3 eller 4 retters menu, og dertil en vinmenu samt et tilvalg af oste. Se den aktuelle menu på vores hjemmeside.

Restauranten er smagfuldt og enkelt indrettet, så I kan sidde og hygge jer, mens I nyder maden. Og din mund vil allerede løbe i vand, inden din mad kommer på bordet, når duftene fra køkkenet forsigtigt smyger sig om din næse.

Skal du have selskab her eller derhjemme?

Skal du holde et selskab, kan du selvfølgelig gøre det hos os, og vi vil gøre din aften til en succes. Eller vi kan komme hos dig, med en kok og tjener og tilberede maden i dit hjem. Se priser og dine muligheder for dette på vores hjemmeside her.

Velkommen her.

Restauranten har åbent fra kl. 17 til 23 onsdag til lørdag. Vi anbefaler, at I reservere et bord. Og glæder os til at byde jer velkommen til en oplevelse ud over det sædvanlige, med gourmet mad i øjenhøjde, veltilberedt og ærlig.

Spisesteder Fredericia

Fredericia byder på mange gode spisesteder, og vores restaurant ene. er ingen undtagelse!

Hvis du vil spise midt i Fredericia by, få hundrede meter fra den historiske vold, og skråt over for den smukke åbne plads, så er du kommet til det rette spisested. Som sagt findes der mange gode spisesteder i Fredericia, og der er sjældent langt til hverken vand, gågade og gratis parkering.

Udover den gode beliggenhed, tilbyder vi også mad i en klasse, der godt kan matche de bedre spisteder du finder – Ikke kun når det kommer til Fredericia, men generelt i Danmark. Det lyder måske som noget vi selv har fundet på, og til det kan vi tilføje, at vi finder på sammensætningen af menuen der løbende bliver udskiftet, men de rosende ord kommer fra vores mange gæster. Læs foreksempel dette udvalg af Google Anmeldelser som vores gæster spontant har skrevet, efter en oplevelse i restauranten:

Var på restaurant ene i fredericia. Hvilken helt igennem unik oplevelse. Alt var en oplevelse til fingerspidserne! Vin og mad var sammesat på en helt utrolig måde og forklaringen på hver ret og vin, var så præcis, at tænderne løb i vand inden første mundfuld. Utrolig dejlig stemning og fantastisk betjening. Helt sikkert et besøg, jeg vil råde alle til!? – Nanna M.

Jeg sætter stor pris på lækker mad, og i aften var en af de rigtig gode af slagsen.
Super lækkert mad – ikke for meget, ikke for lidt. Kanon stemning og service. Og nok en af de bedste drinks jeg længe har fået.
Så hvis man gerne vil have en dejlig madoplevelse til priser alle kan være med til, hvor kvalitet, service og god stemning er i højsæde, så er denne restaurant klart at anbefale..
Jeg giver den ????? – Tina H.

Virkelig god oplevelse.
Tid til fordybelse, rigtig dejlig og gennemtænkt mad.
Fin og afbalanceret servering og service.
Kommer helt sikkert igen ?? – Morten M.

Har du selv besøgt os og vil tilføje en Google Anmeldelse, så kan du gøre det ved at finde os på Google her!

spisesteder Fredericia