SMØRREBRØD

(ONSDAG TIL LØRDAG KL. 11.30 – 14.30)

VI ANBEFALER 2 TIL 3 STYKKER – PRISEN PR. STK 60KR

 

ÆG OG REJER MED CITRON MAYONNAISE OG KARSE

KRYDDERSILD MED MAYONNAISE, KAPERS, LØG OG DILD

RØGET LAKS MED RYGEOST CREME, BLOMKÅL OG AGURK

KARTOFLER MED URTER MAYONNAISE, BACON OG LØG

TATAR PÅ KALVEINDERLÅR MED URTER MAYONNAISE, TOMAT OG SPRØDE CHIPS

DAGENS FROKOST MENU

MENUEN ÆNDRE SIG DAG TIL DAG

 

3 RETTER FROKOST MENU

FORRET – HOVEDRET – DESSERT

225KR

 

ene. TAPAS ANRETNING

REJERSALAT MED URTER, VARMERØGET LAKS MED RYGEOST, MODNET SKINKE MED KERNER OG PESTO, OST

OG

CHOKOLADE MOUSSE MED BÆRKOMPOT

175KR