SMØRREBRØD
(ONSDAG TIL LØRDAG KL. 11.30 – 14.30)
VI ANBEFALER 2 TIL 3 STYKKER – PRISEN PR. STK 60KR
ÆG OG REJER MED CITRON MAYONNAISE OG KARSE
KRYDDERSILD MED MAYONNAISE, KAPERS, LØG OG DILD
RØGET LAKS MED RYGEOST CREME, BLOMKÅL OG AGURK
KARTOFLER MED URTER MAYONNAISE, BACON OG LØG
TATAR PÅ KALVEINDERLÅR MED URTER MAYONNAISE, TOMAT OG SPRØDE CHIPS
DAGENS FROKOST MENU
MENUEN ÆNDRE SIG DAG TIL DAG
3 RETTER FROKOST MENU
FORRET – HOVEDRET – DESSERT
225KR
ene. TAPAS ANRETNING
REJERSALAT MED URTER, VARMERØGET LAKS MED RYGEOST, MODNET SKINKE MED KERNER OG PESTO, OST
OG
CHOKOLADE MOUSSE MED BÆRKOMPOT
175KR