3. april – 27. april
den fulde oplevelse
vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four
1111,-
.
en god start med bobler
dagens snack og et glas forfriskende bobler
135.-
.
fem retters menu
Rimmet kammusling – blomkålscreme med trøffel – syltet Romanesco – brændt perleløg
Kold agurkesuppe med ramsløg – brunoise af agurk og radiser – marineret rejer – citronolie
Onglet- saltbagtselleri – stegt selleripure – stegt grøn asparges – syltet tranebær – rødvinsglace
Grillet daikon – friske radisser – feta – rød basillikum – mynteolie
Bagt rabarber – rabarbergel – vaniljeis – hvid chokolade
510.-
Vegetar menu
Variationer af blomkål – blomkålspure med trøffel – syltet Romanesco – brændt perleløg
Kold agurkesuppe med ramsløg – brunoise af agurk og radiser – citronolie – spæde salater
Marineret tofu – saltbagtselleri- stegt selleripure – stegt grøn asparges – syltet tranebær – kraftig løg reduktion
Grillet daikon – friske radisser – feta – rød basillikum – mynteolie
Bagt rabarber – rabarbergel – vaniljeis – hvid chokolade
.
tre retters menu
Rimmet kammusling – blomkålscreme med trøffel – syltet Romanesco – brændt perleløg
Onglet- saltbagtselleri – stegt selleripure – stegt grøn asparges – syltet tranebær – rødvinsglace
Bagt rabarber – rabarbergel – vaniljeis – hvid chokolade
390.-
.
vinmenu 2 glas 190,-
vinmenu 3 glas 290,-
vinmenu 5 glas 425,-
.
vi har altid vegetariske retter i vores 5 retters menuer
Ved allergier eller andre særlig hensyn skal vi informeres, dagen inden reservationen