1. september – 30. september
den fulde oplevelse
vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four
1195,-
.
en god start med bobler
dagens snack og et glas forfriskende bobler
135.-
.
fem retters menu
Mælkepocheret hvid fisk – sauce royale – syltet hyben – morgenfrue – tallerkensmækker
Skaldyr vol au vent m. syltet hvid asparges – syltet fennikel – skorzonerrod – krebs – krabbe og rejer
Rosastegt andebryst – græskarcreme – bagt græskar – kantareller – brombær – sauce bigarade
Hjemmelavet gnocchi – friteret salvie og grønkål – syltet enoki – sprød gammelknas – brunet smør m. salvie
Variation af brombær og blommer – blommestensis – havrecrumble – karamelsauce
550.-
Vegetar menu
Spørg tjeneren!
.
tre retters menu
Mælkepocheret hvid fisk – sauce royale – syltet hyben – morgenfrue – tallerkensmækker
Rosastegt andebryst – græskarcreme – bagt græskar – kantareller – brombær – sauce bigarade
Variation af brombær og blommer – blommestensis – havrecrumble – karamelsauce
390.-
teater menu
Vi anbefaler at booke bord kl. 17.00 eller 17.30 med en forestilling kl. 19.30
Mælkepocheret hvid fisk – sauce royale – syltet hyben – morgenfrue – tallerkensmækker
Rosastegt andebryst – græskarcreme – bagt græskar – kantareller – brombær – sauce bigarade
Variation af brombær og blomme – blommestensis – havrecrumble – karamelsauce
390.-
.
vinmenu 2 glas 195,-
vinmenu 3 glas 295,-
vinmenu 5 glas 450,-
.