4. oktober – 28. oktober
den fulde oplevelse
vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four
1111,-
.
en god start med bobler
dagens snack og et glas forfriskende bobler
135.-
.
fem retters menu
tigerrejer – jordskokkesuppe – fennikel – sesam
varianter af knoldselleri – trøffel beurre blanc – hasselnødder
svampe – dashi – tyttebær – forårsløg – porre
svinemørbrad – græskar – puré – kylling glace
havtornsorbet – appelsinkage – birkes – creme fraiche
510.-
.
tre retters menu
tigerrejer – jordskokkesuppe – fennikel – sesam
svinemørbrad – græskar – puré – kylling glace
havtornsorbet – appelsinkage – birkes – creme fraiche
390.-
.
vinmenu 2 glas 190,-
vinmenu 3 glas 290,-
vinmenu 5 glas 425,-
.