VORES MENU
Den fulde oplevelse
Vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four
kr. 1195,-
En god start med bobler
Dagens snack serveret med et glas forfriskende bobler
kr. 135.-
Fem retters menu
Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild
Carpaccio af kalveinderlår serveret m. flager af efterglød fra Arla Unika, ærteskudspesto, syltede porrer, ærteskud og biblommeblomst
Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat
Langtidsbagte jordskokker lagt på en bund af ricottacreme m. basilikum, stegte og syltede bøgehatte, rystet brombær m. basilikumsolie og krydderurtemix
Syrlig cremefraicheparfait serveret m. hvid chokoladecreme m. vanilje, skovbærkompot m. appelsin og karameltuille
kr. 550.-
Vegetar menu
Confiteret og stegt rødbede, sauce nage, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild
Bolsjebede carpaccio serveret m. flager af efterglød fra Arla Unika, ærteskudspesto, syltede porrer, ærteskud og biblommeblomst
Langtidsbraiseret skalotteløg serveret m. puré af pastinak, glaserede rodfrugter, friteret grønkål, rodfrugtchips og braiseresauce
Langtidsbagte jordskokker lagt på en bund af ricottacreme m. basilikum, stegte og syltede bøgehatte, rystet brombær m. basilikumsolie og krydderurtemix
Syrlig cremefraicheparfait serveret m. hvid chokoladecreme m. vanilje, skovbærkompot m. appelsin og karameltuille
kr. 550.-
Tre retters menu
Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild
Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat
Syrlig cremefraicheparfait serveret m. hvid chokoladecreme m. vanilje, skovbærkompot m. appelsin og karameltuille
kr. 390.-
Teater menu
Vores teatermenu serveres fra onsdag til og med lørdag. Vi anbefaler at booke bord kl. 17.00 eller 17.30 med en forestilling kl. 19.30
Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild
Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat
Syrlig cremefraicheparfait serveret m. hvid chokoladecreme m. vanilje, skovbærkompot m. appelsin og karameltuille
kr. 390.-
Vinmenu 2 glas 195,-
Vinmenu 3 glas 295,-
Vinmenu 5 glas 450,-
.