ene. oplevelsen
fra en god start til en sød afslutning
vores hel aftens oplevelse med fuld forkælelse
den fulde menu inklusiv fem vine nøje udvalgt af husets sommelier
749,-
.
en god start med bobler
95.-
.
tre retters menu
røget blåmuslinge i croquette og mayo – båndsalat af glaskål – mild chili – lime – soya
røget andebryst – appelsinsauce – syltet tranebær – karamelliserede kartofler – rødkålspure
mousse med rom og rosiner – portvinsglace – brændte mandler
295.-
.
fem retters menu
røget blåmuslinge i croquette og mayo – båndsalat af glaskål – mild chili – lime – soya
rødbede i rødbedeglace – rødbede ceviche i egen saft og citrus – grønkålschips
røget andebryst – appelsinsauce – syltet tranebær – karamelliserede kartofler – rødkålspure
grødchips med vanilje – kirsebærsorbet – amarena kirsebær – mandel sne
mousse med rom og rosiner – portvinsglace – brændte mandler
350.-
.
vinmenu 2 glas 175,-
vinmenu 3 glas 245,-
vinmenu 5 glas 365,-
.
Lutz, Pinot blanc, France (forret)
Cassia del toqui, sauvignon blanc, Chile (2. servering)
Cotes du Rhone, Grenache, France (hovedret)
Montana, Grenache, France (3. servering)
Reccua reserva, ruby port, Portugal (dessert)
.
Ved allergier eller andre særlig hensyn skal vi informeres, inden i ankommer