7. marts – 2. april

 

den fulde oplevelse

vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four

1111,-

.

en god start med bobler

dagens snack og et glas forfriskende bobler

135.-

.

fem retters menu

Muslinge consommé med safran – dampet blåmuslinger – julienne af blancheret porre, gulerod og pastinak

Hjemmelavet ravioli – æggeblomme – kraftig glace – friteret salvie – vesterhavsost tuille

Farseret kyllingebryst – tourneret dampede rodfrugter – stegt kejserhat – tre slags pure på rodfrugter rodfrugtschips – syrlig og fed sauce supreme

Langtidsbagte jordskokker – ricotta creme – stegt shiitake – syltede og stegte bøgehatte – mild chiliolie med hvidløg

Creme fraiche parfait – æblekompot – brændt hvid chokolade – skovmærkemousse med vanilje

510.-

.

tre retters menu

Muslinge consommé med safran – dampet blåmuslinger – julienne af blancheret porre, gulerod og pastinak

Farseret kyllingebryst – tourneret dampede rodfrugter – stegt kejserhat – tre slags pure på rodfrugter rodfrugtschips – syrlig og fed sauce supreme

Creme fraiche parfait – æblekompot – brændt hvid chokolade – skovmærkemousse med vanilje

390.-

.

vinmenu 2 glas 190,-

vinmenu 3 glas 290,-

vinmenu 5 glas 425,-

.

vi har altid vegetariske retter i vores 5 retters menuer

Ved allergier eller andre særlig hensyn skal vi informeres, dagen inden reservationen

 

Byens bedste

Smiley Restaurant ROS Fredericia