7. marts – 2. april
den fulde oplevelse
vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four
1111,-
.
en god start med bobler
dagens snack og et glas forfriskende bobler
135.-
.
fem retters menu
Muslinge consommé med safran – dampet blåmuslinger – julienne af blancheret porre, gulerod og pastinak
Hjemmelavet ravioli – æggeblomme – kraftig glace – friteret salvie – vesterhavsost tuille
Farseret kyllingebryst – tourneret dampede rodfrugter – stegt kejserhat – tre slags pure på rodfrugter rodfrugtschips – syrlig og fed sauce supreme
Langtidsbagte jordskokker – ricotta creme – stegt shiitake – syltede og stegte bøgehatte – mild chiliolie med hvidløg
Creme fraiche parfait – æblekompot – brændt hvid chokolade – skovmærkemousse med vanilje
510.-
.
tre retters menu
Muslinge consommé med safran – dampet blåmuslinger – julienne af blancheret porre, gulerod og pastinak
Farseret kyllingebryst – tourneret dampede rodfrugter – stegt kejserhat – tre slags pure på rodfrugter rodfrugtschips – syrlig og fed sauce supreme
Creme fraiche parfait – æblekompot – brændt hvid chokolade – skovmærkemousse med vanilje
390.-
.
vinmenu 2 glas 190,-
vinmenu 3 glas 290,-
vinmenu 5 glas 425,-
.
vi har altid vegetariske retter i vores 5 retters menuer
Ved allergier eller andre særlig hensyn skal vi informeres, dagen inden reservationen