VORES MENU

Den fulde oplevelse

Vores helaftensoplevelse byder på

snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four

kr. 1195,-

En god start med bobler

Dagens snack serveret med et glas forfriskende bobler

kr. 135.-

Fem retters menu

Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild

Carpaccio af kalveinderlår serveret m. flager af efterglød fra Arla Unika, ærteskudspesto, syltede porrer, ærteskud og biblommeblomst

Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat

Langtidsbagte jordskokker lagt på en bund af ricottacreme m. basilikum, stegte og syltede bøgehatte, rystet brombær m. basilikumsolie og krydderurtemix

Syrlig cremefraicheparfait serveret m. hvid chokoladecreme m. vanilje, skovbærkompot m. appelsin og karameltuille

kr. 550.-

Vegetar menu

Confiteret og stegt rødbede, sauce nage, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild

Bolsjebede carpaccio serveret m. flager af efterglød fra Arla Unika, ærteskudspesto, syltede porrer, ærteskud og biblommeblomst

Langtidsbraiseret skalotteløg serveret m. puré af pastinak, glaserede rodfrugter, friteret grønkål, rodfrugtchips og braiseresauce

Langtidsbagte jordskokker lagt på en bund af ricottacreme m. basilikum, stegte og syltede bøgehatte, rystet brombær m. basilikumsolie og krydderurtemix

Syrlig cremefraicheparfait serveret m. hvid chokoladecreme m. vanilje, skovbærkompot m. appelsin og karameltuille

kr. 550.-

Tre retters menu

Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild

Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat

Syrlig cremefraicheparfait serveret m. hvid chokoladecreme m. vanilje, skovbærkompot m. appelsin og karameltuille

kr. 390.-

Teater menu

Vores teatermenu serveres fra onsdag til og med lørdag. Vi anbefaler at booke bord kl. 17.00 eller 17.30 med en forestilling kl. 19.30

Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild

Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat

Syrlig cremefraicheparfait serveret m. hvid chokoladecreme m. vanilje, skovbærkompot m. appelsin og karameltuille

kr. 390.-

Vinmenu 2 glas 195,-

Vinmenu 3 glas 295,-

Vinmenu 5 glas 450,-

.

Vi har altid vegetariske retter i vores 5 retters menuer.

Ved allergier eller andre særlig hensyn, skal vi informeres dagen inden reservationen.

Smiley Restaurant ROS Fredericia