Den fulde oplevelse
Vores helaftensoplevelse byder på:
bobler – snacks – seks retter – kaffe – petit four
815.-
En god start med bobler
Snacks serveret med et glas forfriskende bobler
kr. 150.-
Menu
Variation af svampe – Svampeterrine – Syltede bøgehatte – Svampecreme – Svampe støv – Friteret grønkål – 105,-
Vinmenu : Pinot nero – Friuli-venezia Giulia, Italien
Cremet bygotto – Sprødt hønseæg – Syltede græskar – Syltede sennepskorn – Sauce blanquette – Revet kastanje – 155,-
Vinmenu: Grenache Blanc – Rhônedalen, Frankrig
Skindstegt kulmule – Blomkål a la grecque – Syrlige æbler – Blomkåls skum – 130,-
Vinmenu: Chardonnay – bourgogne, Frankrig
Farseret duebryst – Confiteret lår – Gule beder – bær – Vildt glace – 280,-
Vinmenu: Tempranillo – Rioja, Spanien
Udvalg af velmodne danske og franske oste Sylt – Nødder – Knækbrød – 120,-
Vinmenu: Taylor’s fine tawny – Douro, Portugal
Bagt æble kompot & Æble sorbet Mandel mazarin – Kanel creme – Sprød tuilles – 155,-
Vinmenu: Pineau des Charentes – Cognac, Frankrig
6 retter u. vinmenu 745.- / m. vinmenu 1.355.-
Tre retters menu og teatermenu
Variation af svampe Svampeterrine – Syltede bøgehatte – Svampecreme – Svampe støv – Friteret grønkål
Vinmenu : Pinot nero – Friuli-venezia Giuia, Italien
Farseret duebryst – Confiteret lår – Gule beder – bær – Vildt glace
Vinmenu: Tempranillo – Rioja, Spanien
Bagt æble kompot & Æble sorbet Mandel mazarin – Kanel creme – Sprød tuilles
Vinmenu: Pineau des Charentes – Cognac, Frankrig
u. vinmenu 430.- / m. vinmenu 775.-
Vores teatermenu serveres fra onsdag til og med lørdag.
Vi anbefaler at booke bord kl. 17.00 eller 17.30 med en forestilling kl. 19.30
Kaffe og Petit Fours kr. 75,-
Vin menu
1 glas vin eller saft kr. 125,-
2 glas vin eller saft kr. 240,-
3 glas vin eller saft kr. 345,-
5 glas vin eller saft kr. 535,-
6 glas vin eller saft kr. 610,-
Den fulde vinoplevelse kr. 770,-
.
