3. juli – 31. juli
den fulde oplevelse
vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four
1111,-
.
en god start med bobler
dagens snack og et glas forfriskende bobler
135.-
.
fem retters menu
Porre – syltelage (gel) fra forårsløg – sprød tang – ponzu
Savoykål – ærter – trøffel – ris
Farseret kyllingeoverlår – Majs – skallotteløg – bøgehat – kartoffel – glace med urter
Sprød tærte – perberfrugt – friskost – spinat
Valnødkage – friske hindbær – valnød sirup – valnødis
510.-
Vegetar menu
Spørg tjeneren!
.
tre retters menu
Porre – syltelage (gel) fra forårsløg – sprød tang – ponzu
Farseret kyllingeoverlår – Majs – skallotteløg – bøgehat – kartoffel – glace med urter
Valnødkage – friske hindbær – valnød sirup – valnødis
390.-
.
vinmenu 2 glas 190,-
vinmenu 3 glas 290,-
vinmenu 5 glas 425,-
.
vi har altid vegetariske retter i vores 5 retters menuer
Ved allergier eller andre særlig hensyn skal vi informeres, dagen inden reservationen