7. februar – 6. marts

 

den fulde oplevelse

vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four

1111,-

.

en god start med bobler

dagens snack og et glas forfriskende bobler

135.-

.

fem retters menu

Friteret brandade med torsk og kartoffel – purløgs velouté – syltet skalotteløg – fennikelskud

Cremet bygotto – syltet enoki – stegte shiitake svampe – vesterhavsost

Rødbede tatar – æggeblomme creme – balsamico gel – rødbede chips – karse

Sous vide kalvefilet – pastinakpuré – råsyltet brombær – stegt blomkål – kraftig brombærglace

Gulerodskage – smørcreme – olivenolie is – gulerodspulver

510.-

.

tre retters menu

Friteret brandade med torsk og kartoffel – purløgs velouté – syltet skalotteløg – fennikelskud

Sous vide kalvefilet – pastinakpuré – råsyltet brombær – stegt blomkål – kraftig brombærglace

Gulerodskage – smørcreme – olivenolie is – gulerodspulver

390.-

.

vinmenu 2 glas 190,-

vinmenu 3 glas 290,-

vinmenu 5 glas 425,-

.

vi har altid vegetariske retter i vores 5 retters menuer

Ved allergier eller andre særlig hensyn skal vi informeres, dagen inden reservationen

 

Byens bedste

Smiley Restaurant ROS Fredericia