VORES MENU I FEBRUAR
Den fulde oplevelse
Vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four
kr. 1195,-
En god start med bobler
Dagens snack serveret med et glas forfriskende bobler
kr. 135.-
Fem retters menu
Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild
Confiteret selleri serveret sammen med en kraftig marinade lavet på brombær, morkler og miso. På toppen skummende kimchi emulsion, hakket purløg pyntet af med blomst
Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat
Jordskokke panna cotta creme serveret med parfait af gedeost og variation af beder
Toffee is serveret med mousse af bailey, balsamico glace og valnøddesirup pyntet af med tuille og chokoladefjer
kr. 550.-
Vegetar menu
Confiteret og stegt rødbede, sauce nage, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild
Confiteret selleri serveret sammen med en kraftig marinade lavet på brombær, morkler og miso. På toppen skummende kimchi emulsion, hakket purløg pyntet af med blomst
Langtidsbraiseret skalotteløg serveret m. stegte morkler og kejserhatte, rosenkålsbuketter, cremet persillepuré samt syltet rosenkål og sauce aromat.
Jordskokke panna cotta creme serveret med parfait af gedeost og variation af beder
Toffee is serveret med mousse af bailey, balsamico glace og valnøddesirup pyntet af med tuille og chokoladefjer
kr. 550.-
Tre retters menu
Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild
Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat
Toffee is serveret med mousse af bailey, balsamico glace og valnøddesirup pyntet af med tuille og chokoladefjer
kr. 390.-
Teater menu
Vores teatermenu serveres fra onsdag til og med lørdag. Vi anbefaler at booke bord kl. 17.00 eller 17.30 med en forestilling kl. 19.30
Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild
Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat
Toffee is serveret med mousse af bailey, balsamico glace og valnøddesirup pyntet af med tuille og chokoladefjer.
kr. 390.-
Vinmenu 2 glas 195,-
Vinmenu 3 glas 295,-
Vinmenu 5 glas 450,-
.