3. april – 27. april

 

den fulde oplevelse

vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four

1111,-

.

en god start med bobler

dagens snack og et glas forfriskende bobler

135.-

.

fem retters menu

Rimmet kammusling – blomkålscreme med trøffel – syltet Romanesco – brændt perleløg

Kold agurkesuppe med ramsløg – brunoise af agurk og radiser – marineret rejer – citronolie

Onglet- saltbagtselleri – stegt selleripure – stegt grøn asparges – syltet tranebær – rødvinsglace

Grillet daikon – friske radisser – feta – rød basillikum – mynteolie

Bagt rabarber – rabarbergel – vaniljeis – hvid chokolade

510.-

Vegetar menu

Variationer af blomkål – blomkålspure med trøffel – syltet Romanesco – brændt perleløg

Kold agurkesuppe med ramsløg – brunoise af agurk og radiser – citronolie – spæde salater

Marineret tofu – saltbagtselleri- stegt selleripure – stegt grøn asparges – syltet tranebær – kraftig løg reduktion

Grillet daikon – friske radisser – feta – rød basillikum – mynteolie

Bagt rabarber – rabarbergel – vaniljeis – hvid chokolade

.

tre retters menu

Rimmet kammusling – blomkålscreme med trøffel – syltet Romanesco – brændt perleløg

Onglet- saltbagtselleri – stegt selleripure – stegt grøn asparges – syltet tranebær – rødvinsglace

Bagt rabarber – rabarbergel – vaniljeis – hvid chokolade

390.-

.

vinmenu 2 glas 190,-

vinmenu 3 glas 290,-

vinmenu 5 glas 425,-

.

vi har altid vegetariske retter i vores 5 retters menuer

Ved allergier eller andre særlig hensyn skal vi informeres, dagen inden reservationen

 

Byens bedste

Smiley Restaurant ROS Fredericia