VORES MENU I FEBRUAR

Den fulde oplevelse

Vores helaftensoplevelse byder på

snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four

kr. 1195,-

En god start med bobler

Dagens snack serveret med et glas forfriskende bobler

kr. 135.-

Fem retters menu

Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild

Confiteret selleri serveret sammen med en kraftig marinade lavet på brombær, morkler og miso. På toppen skummende kimchi emulsion, hakket purløg pyntet af med blomst

Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat

Jordskokke panna cotta creme serveret med parfait af gedeost og variation af beder

Toffee is serveret med mousse af bailey, balsamico glace og valnøddesirup pyntet af med tuille og chokoladefjer

kr. 550.-

Vegetar menu

Confiteret og stegt rødbede, sauce nage, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild

Confiteret selleri serveret sammen med en kraftig marinade lavet på brombær, morkler og miso. På toppen skummende kimchi emulsion, hakket purløg pyntet af med blomst

Langtidsbraiseret skalotteløg serveret m. stegte morkler og kejserhatte, rosenkålsbuketter, cremet persillepuré samt syltet rosenkål og sauce aromat.

Jordskokke panna cotta creme serveret med parfait af gedeost og variation af beder

Toffee is serveret med mousse af bailey, balsamico glace og valnøddesirup pyntet af med tuille og chokoladefjer

kr. 550.-

Tre retters menu

Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild

Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat

Toffee is serveret med mousse af bailey, balsamico glace og valnøddesirup pyntet af med tuille og chokoladefjer

kr. 390.-

Teater menu

Vores teatermenu serveres fra onsdag til og med lørdag. Vi anbefaler at booke bord kl. 17.00 eller 17.30 med en forestilling kl. 19.30

Ballotine af hvid fisk serveret m. soufflefars af jomfruhummer, jomfruhummer bisque, brunoise af danske æbler, syltede flowersprouts pyntet af m. frisee og dild

Saftigt perlehønebryst i fedtnet serveret med farseret morkler og stegte kejserhatte, cremet persillepuré samt syltede rosenkål og sauce aromat

Toffee is serveret med mousse af bailey, balsamico glace og valnøddesirup pyntet af med tuille og chokoladefjer.

kr. 390.-

Vinmenu 2 glas 195,-

Vinmenu 3 glas 295,-

Vinmenu 5 glas 450,-

.

Vi har altid vegetariske retter i vores 5 retters menuer.

Ved allergier eller andre særlig hensyn, skal vi informeres dagen inden reservationen.

Smiley Restaurant ROS Fredericia