MAD OG MENNESKER

Hos Restaurant Ene handler det ikke “kun” om mad. For os handler det også om mennesker. Fra vores leverandør af urter til vinduespudseren, fra kokkene til tjenerne. Kort sagt handler det om alle de mennesker, som sammen er med til at skabe en god oplevelse for dig som gæst – hver gang.

Vi udvikler og sammensætter løbende nye menuer, så de følger årets gang og de råvarer, der er i sæson.
Når vi siger, at vores gæster er i centrum, så mener vi det. Derfor arbejder vi hver dag for, igennem unikke madoplevelser, at skabe et særligt øjeblik for vores gæster. Med samvær, nærvær og opmærksomhed for den enkelte gæst. Det er helhedsoplevelsen, der giver tilfredse gæster år efter år, og det betyder, at vi hver dag ligeledes er opmærksomme på de mennesker, som står bag den gode mad, den gode service og de hyggelige omgivelser.

Den gode madoplevelse i Fredericia, starter allerede fra man går mod restauranten omgivet af den historiske by, til man træder ind af døren, og bliver budt venligt indenfor, får lidt let anrettet og de mere delikate, hovedretter, sammensat med den helt rigtige vinmenu.

“Det er hele stemningen omkring bordet, der gør, at maden bare smager det ekstra godt, og det er der vores fokus ligger – den gode mad, i den rette stemning.”

GASTRONOMI I ØJENHØJDE

Restaurant Ene står for jordnær med kant.

Vores menuer er udviklet med udgangspunkt i lokale råvarer, sæson og ikke mindst økologi. Altid med fokus på smag.

Det er spektakulære madoplevelser i øjenhøjde, veltilberedt og ærlig.

BORDETS GLÆDE

Eugene Scribe, Anno 1791-1861

“Bordets glæde er min eneste kærlighed.
At spise, synge, le og drikke, det er min dagsorden.”

Smiley Restaurant ROS Fredericia