SPIS GODT

Hos Restaurant ene.

Bag restauranten i hjertet af Fredericia, står et stærkt team ledet af restauratør, Euan Donaldson. Det er et fantastisk hold af kokke, tjenere og opvaskere, der alle bidrager til, at gæsterne hos Restaurant ene. får en god oplevelse, hver gang.

Hos Restaurant ene. er gæsten, og dernæst maden i centrum - men det hænger selvfølgeligt sammen. Vi udvikler og sammensætter hver måned en ny menu, så også de af vore gæster der vender tilbage måned efter måned kan få en ny oplevelse. Når vi skriver at gæsten er i centrum, så er det også vigtigt for os, at en hyggelig middag, frokost eller drink hos Restaurant ene. ikke blot er den gode mad, den gode vin eller den gode service. Det er helhedsoplevelsen der giver tilfredse gæster år efter år, og det betyder, at vi hver dag er opmærksom på den gode mad, den gode service og de hyggelige omgivelser.

Den gode madoplevelse i Fredericia, starter allerede fra man går mod restauranten omgivet af den historiske by, til man træder ind af døren, og bliver budt venligt indenfor, får lidt let anrettet og de mere delikate, hovedretter, sammensat med den helt rigtige vinmenu.

"Det er hele stemningen omkring bordet, der gør, at maden bare smager det ekstra godt, og det er der vores fokus ligger - den gode mad, i den rette stemning."

LOKALE RÅVARER

Gourmetmad i øjenhøjde

Restaurant ene. står for jordnær med kant.

Vores retter indeholder danske råvarer fra sæsonen og nærområdet, altid med fokus på at udvinde mest mulig smag.

Det er gourmetmad i øjenhøjde, veltilberedt og ærlig.

BORDETS GLÆDE

Eugene Scribe, Anno 1791-1861

"Bordets glæde er min eneste kærlighed. At spise, synge, le og drikke, det er min dagsorden."

Smiley Restaurant ROS Fredericia