Frokost hos Restaurant ene. i Fredericia

onsdag til lørdag mellem 11:30 og 15:00

højtbelagt smørrebrød

 

pankopaneret rødspættefilet – sauce tartare – tyttebær – syltet fennikel (tilføj rejer +20 kr.)

rørt kalvetartar – kapers – cornichoner – dijon – skalotteløg (tilføj æggeblomme +10 kr.)

spicy kyllingesalat med grøn karry – agurk – ristede cashews

105,-

 

koldrøget færøsk laks – rævesauce – radiser – malt croutoner – dild

håndpillede rejer – æg – estragon mayonnaise – cherry tomater

christiansøpigens kryddersild – æg – syltet fennikel – sprøde kapers

95,-

 

knuste ærter – citron – soya marinerede champignoner – karamelsten
avocado – økologisk æg – ponzu – syltede rødløg – ristede cashews

små kartofler vendt i urtecreme – syltede rødløg – sprød bacon – ærtespirer

85,-

 

 

stjerneskud
215 ,-

 

dagens dessert
85,-