Frokost hos Restaurant ene. i Fredericia

onsdag til lørdag mellem 11:30 og 15:00

højtbelagt smørrebrød


pankopaneret rødspættefilet – sauce tartare – tyttebær – syltet fennikel (tilføj rejer +20 kr.)

rørt kalvetartar – kapers – cornichoner – dijon – skalotteløg (tilføj æggeblomme +10 kr.)

langtidsstegt nakkefilet – æbler – bladselleri – sennepsmayonnaise

105,-


spicy kyllingesalat med grøn karry – agurk – ristede cashews

christiansøpigens kryddersild – økologisk æg – syltet fennikel – sprøde kapers

håndpillede rejer – økologisk æg – estragon mayonnaise – cherry tomater

koldrøget laks – rævesauce – radiser – malt croutoner – dild

95,-


avocado – økologisk æg – ponzu – syltede rødløg – ristede cashews

nye kartofler vendt i urte creme – syltede rødløg – sprød bacon

knuste ærter – citron – soya marinerede champignoner – karamelsten

æggesalat – dild – syltede hvide asparges – sprød bacon

85,-


stjerneskud

215 ,-