Frokost hos Restaurant ene. i Fredericia
onsdag til lørdag mellem 11:30 og 15:00
højtbelagt smørrebrød
pankopaneret rødspættefilet – sauce tartare – tyttebær – syltet fennikel (tilføj rejer +20 kr.)
rørt kalvetartar – kapers – cornichoner – dijon – skalotteløg (tilføj æggeblomme +10 kr.)
spicy kyllingesalat med grøn karry – agurk – ristede cashews
105,-
koldrøget færøsk laks – rævesauce – radiser – malt croutoner – dild
håndpillede rejer – æg – estragon mayonnaise – cherry tomater
christiansøpigens kryddersild – æg – syltet fennikel – sprøde kapers
95,-
knuste ærter – citron – soya marinerede champignoner – karamelsten
avocado – økologisk æg – ponzu – syltede rødløg – ristede cashews
avocado – økologisk æg – ponzu – syltede rødløg – ristede cashews
små kartofler vendt i urtecreme – syltede rødløg – sprød bacon – ærtespirer
85,-
stjerneskud
215 ,-
dagens dessert
85,-