Frokost hos Restaurant ene. i Fredericia
onsdag til lørdag mellem 11:30 og 15:00
højtbelagt smørrebrød
pankopaneret rødspættefilet – sauce tartare – tyttebær – syltet fennikel (tilføj rejer +20 kr.)
rørt kalvetartar – kapers – cornichoner – dijon – skalotteløg (tilføj æggeblomme +10 kr.)
langtidsstegt nakkefilet – æbler – bladselleri – sennepsmayonnaise
105,-
spicy kyllingesalat med grøn karry – agurk – ristede cashews
christiansøpigens kryddersild – økologisk æg – syltet fennikel – sprøde kapers
håndpillede rejer – økologisk æg – estragon mayonnaise – cherry tomater
koldrøget laks – rævesauce – radiser – malt croutoner – dild
95,-
avocado – økologisk æg – ponzu – syltede rødløg – ristede cashews
nye kartofler vendt i urte creme – syltede rødløg – sprød bacon
knuste ærter – citron – soya marinerede champignoner – karamelsten
æggesalat – dild – syltede hvide asparges – sprød bacon
85,-
stjerneskud
215 ,-