FROKOST HOS RESTAURANT ENE
Onsdag til lørdag kl. 11:30 – 15:00
Søndag kl. 11.30 – 16.00
Vælg imellem højtbelagt smørrebrød eller decembers frokostplatte
Pankopaneret rødspættefilet serveret på en bund af salat m. hjemmelavet remoulade, grillet citron, kapersbær og krydderurter
Rørt kalvetartar m. kapers, cornichoner, dijon, skalotteløg og chips
Koldrøget færøsk laks m. rygeostcreme, radiser og maltcroutoner
Økologisk æg – citrusmarineret rejer – dildmayo – syltet fennikel – friteret kapers
Hjemmelavet rullepølse m. røget marvmayo, rødløg, friteret løg, syltet perleløg og hjemmelavet sky
Christiansø sild m. rygeostcreme og syltet havtorn
kr. 85,-
Klassikere
Klassisk rørt kalvetatar m. urtemayo, rodfrugtchips og salat serveret
m. pommes frites og dertilhørende aioli
kr. 225,-
Pommes med aioli
kr. 75 ,-
Dagens dessert
kr. 85,-
December frokostplatte
Kan også bestilles som take-away
På tallerkenen
Citrus marineret rejer m. smilende æg, marineret Christiansø sild, rullepølse m. sky, ristede og rå løg,
lun ribbensteg med hjemmelavet rødkål og hjemmesyltede agurker
2 slags unika ost, dansk brie
Hertil serveres hjemmebagt malt-, rug- og knækbrød
På bordet
Smør, remoulade, mayo, maltbrød, rugbrød, knækbrød
285.- pr person