Vi er flyttet til ny lokation tilbage i 2021!

Restaurant ENE. besluttede at flytte lokation til 150 Kongensgade, Kongens Punkt i Fredericia.
Efter et udfordrende første år siden åbningen, åbnede der sig en mulighed for at tage et skridt til et lysere sted, og den greb vi!

Med en stærk opfattelse af, hvordan vi ønskede at udvikle oplevelsen i restauranten til vores værdsatte gæster, var muligheden for god, til ikke at prøve. Vi håber selvfølgelig, at I som vore gæster, vil opleve det nye sted som indbydende og varmt, ligesom at vi lover, den samme høje kvalitet på mad og service. at give afkald på et sådant sted, som vores kunde kunne opleve.

Vi er meget taknemmelige for den mulighed vi har fået, og vi mener selv, at vi har benyttet lejligheden, og udviklet os en restaurant trin for trin i Kongensgade,  så den matcher vores syn på fremtiden.

Det giver os en stor følelse af taknemmelighed og spænding, at være med til at udvikle ved Kanalbyen i Fredericia og forhåbentlig sætte endnu et unikt præg på Fredericia.

Undervejs i processen, har vi fået så meget hjælp, og derfor så mange mennesker at takke.

Euan Donaldson, medejer, Restaurant ENE.: “Det er ikke de steder, du rejser, det er de mennesker, du møder undervejs, der betyder noget”. Nogle af de mennesker der skal takkes, og hvis venlighed vi aldrig glemmer vi aldrig venligheden, vil vi nævne her, om end, der er for mange mennesker til at nævne på en hjemmeside.

Men med stærk vejledning og støtte fra Tim Halvorsen på https://kanalbyen.dk/ og Betina Schmidt på https://www.portsuites.dk opnåede vi færdiggørelse den 2. september.

Og en særlig tak til de særlige mennesker, der hjalp med at bygge og konstruere vores restaurant:

Du kan se mere til selve renoveringen på https://www.restaurantene.dk/ny-adresse/.