VORES MENU I JUNI
Den fulde oplevelse
Vores helaftensoplevelse byder på
snacks – fem retter – petit four
kr. 725,-
En god start med bobler
Dagens snack serveret med et glas forfriskende bobler
kr. 150.-
Fem retters menu
Variation af tomat carpaccio som kompot, syltet og sorbet
Vinmenu: Loire – Sauvignon blanc – Frankrig
Saftmenu: Arensbak – Rosé sparkling. – København
Pighvar m. ærter og muslinger
Vinmenu: Chardonnay – Rosengarten – Tyskland
Saftmenu: Copenhagen Sparkling Tea – Grøn – København
Artiskok a la barigoule serveret m. sprød selleri og cremet sauce
Vinmenu: Korsika – Grenache -Frankrig
Saftmenu: Oddbird – Low Intervention no.2 – Sverige
Sommerbuk serveret m. croquette, glace og sommergrønt
Vinmenu: Bourgogne – Pinot Noir – Frankrig
Saftmenu: Arensbak – Red – København
Variation af danske jordbær. Som terrine, couli og friske jordbær serveret sammen med vaniljeis.
Vinmenu: Piemonte – Brachetto – Italien
Saftmenu: Rheinhessen – Traubensaft -Tyskland
kr. 620.-
A la carte oplevelse
Sashi rib eye på 250 g serveret med stegte svampe og bagte tomater. Pommes frites og bearnaise.
kr. 349,-
Tre retters menu og teatermenu
Variation af tomat carpaccio som kompot, syltet og sorbet
Vinmenu: Loire – Sauvignon blanc – Frankrig
Saftmenu: Arensbak – Rosé sparkling. – København
Sommerbuk serveret m. croquette, glace og sommergrønt
Vinmenu: Bourgogne – Pinot Noir – Frankrig
Saftmenu: Arensbak – Red – København
Variation af danske jordbær. Som terrine, couli og friske jordbær serveret med vaniljeis.
Vinmenu: Piemonte – Brachetto – Italien
Saftmenu: Rheinhessen – Traubensaft -Tyskland
kr. 430.-
Vores teatermenu serveres fra onsdag til og med lørdag.
Vi anbefaler at booke bord kl. 17.00 eller 17.30 med en forestilling kl. 19.30
Arla Unika Ost kr. 100,-
Kaffe og Petit Four kr. 75,-
Vin menu
1 glas vin eller saft kr. 125,-
2 glas vin eller saft kr. 240,-
3 glas vin eller saft kr. 345,-
5 glas vin eller saft kr. 535,-
Den fulde vinoplevelse kr. 675,-
.