VORES MENU I APRIL

Den fulde oplevelse

Vores helaftensoplevelse byder på

snacks – fem retter – petit four

kr. 725,-

En god start med bobler

Dagens snack serveret med et glas forfriskende bobler

kr. 150.-

Fem retters menu

Rørt torskerilette med ørredrogn, vagtel æg, radise crudité, purløgscreme, pyntet med sprød rug og frissé
Chardonnay – Chablis – Frankrig

Variation af gulerod som syltede og konfiterede med en skum på gulerod og sprød gulerods crudité
Riesling – Rheingau- Tyskland

Danske hvide asparges med vadehavsrejer og cremet sauce mousseline
Grüner Veltliner – Wagram – Østrig

Carré d’Agneau med nye løg, jordskokke puré, pommes espuna med ramsløg og portvins glace
Merlot/Cabernet – Bordeaux- Frankrig

Variation af danske rabarber. Som kompot, syltede og sorbet. Serveres med mandelmazarin og sprød tuilles
Riesling Auslese – Pfalz – Tyskland

kr. 620.-

Vegetar menu

Rødbede tartar, ramsløgscreme, sprød rug og marineret frissé
Chardonnay – Chablis – Frankrig

Variation af gulerod som syltede og konfiterede med en skum på gulerod og sprød gulerods crudité
Riesling – Rheingau- Tyskland

Smørdampede hvide asparges med cremet sauce mousseline og sprøde urter
Grüner Veltliner – Wagram – Østrig

Saltbagt selleri, jordskokke puré, pommes espuna, nye løg og grøntsags emulsion
Merlot/Cabernet – Bordeaux- Frankrig

Variation af danske rabarber. Som kompot, syltede og sorbet. Serveres med mandelmazarin og sprød tuilles
Riesling Auslese – Pfalz – Tyskland

kr. 620.-

Tre retters menu

Rørt torskerilette med ørredrogn, vagtel æg, radise crudité, purløgscreme, pyntet med sprød rug og frissé
Chardonnay – Chablis – Frankrig

Carré d’Agneau med nye løg, jordskokke puré pommes espuna med ramsløg og portvins glace
Merlot/Cabernet – Bordeaux- Frankrig

Variation af danske rabarber. Som kompot, syltede og sorbet. Serveres med mandelmazarin og sprød tuilles
Riesling Auslese – Pfalz – Tyskland

kr. 430.-

Teater menu

Vores teatermenu serveres fra onsdag til og med lørdag. Vi anbefaler at booke bord kl. 17.00 eller 17.30 med en forestilling kl. 19.30

Rørt torskerilette med ørredrogn, vagtel æg, radise crudité, purløgscreme, pyntet med sprød rug og frissé
Chardonnay – Chablis – Frankrig

Carré d’Agneau med nye løg, jordskokke puré pommes espuna med ramsløg og portvins glace
Merlot/Cabernet – Bordeaux- Frankrig

Variation af danske rabarber. Som kompot, syltede og sorbet. Serveres med mandelmazarin og sprød tuilles

Riesling Auslese – Pfalz – Tyskland

kr. 430-


Arla Unika Ost kr.
100,-
Kaffe og Petit Four kr. 75,-

Vin menu

1 glas vin eller saft kr. 125,-

2 glas vin eller saft kr. 240,-

3 glas vin eller saft kr. 345,-

5 glas vin eller saft kr. 535,-

Den fulde vinoplevelse kr. 675,-

.

Vi har altid vegetariske retter i vores 5 retters menuer.

Ved allergier eller andre særlig hensyn, skal vi informeres dagen inden reservationen.

Smiley Restaurant ROS Fredericia