– Spis god mad ude i Fredericia

Vi serverer god, lækker og mad i hjertet af Fredericia.

Kom forbi og snus til den gode mad i hyggelige omgivelser, lige midt i mellem vandet og volden i Fredericia. Hos Restaurant ene. kombinere vi madglæde med årstidernes råvarer, for at fremtrylle enkle og velsmagende retter på tallerkenen til vores gæster.

Vi serverer både mad til frokost og aften, til selskaber i huset eller ud af huset, og vi elsker hvad vi laver. Besøger du restauranten til frokost, kan du for eksempel få smage på traditionel smørrebrød, med et tvist af lokalkendskab. Spiser du derimod i restauranten om aften, vil du opleve fantastiske retter, til rimelige penge akkompagneret af vinen der passer til.

Har du lyst til at se vores aktuelle aftenmenu? Se aftenmenuen her!

Er du mere til en god frokost? Så gå til frokostsiden!

Da Restaurant ene. i Fredericia har rigtig mange glade gæster, der kommer for den unikke ene. Oplevelse, anbefaler vi at du eller I bestiller bord i forvejen. Alle er selvfølgelig velkommen direkte fra gaden, men hvis du skal være sikker, så reserver bord.

Et eksempel på, hvad en 3-retters sommermenu hos Restaurant ene. kunne bestå af, ville for eksempel være skindstegt torsk med danske, grønne asparges, mini orangerødder og en let blanquette sauce som forret.

Til hovedret kunne det være en velsmagende dansk okse, med smørstegt broccoli, sukker blancherede blommer, røget pure og en fortrinelige rødvinsglace til.

Desserten er for nogen jo selve måltidens højdepunkt, og her ville et godt bud være havtorn parfait med luftig skyr og solsikke skud.

Det er er selvfølgelig også muligt at få mere mad hvis man bestiller flere retter, og derfor er man hjertelig velkommen til at nyde en fem retters menu i vores restaurant midt i Fredericia.

Vidste du?

Det var først i midten af 1800-tallet, at støbejernskomfuret for alvor gør sit indtog i Danmark, og nærmest fuldstændigt fortrænger ildstedet fra de danske køkkener!

Læs mere om historisk mad