– Fredericia restauranter: Der er et bredt udvalg

Der findes mange gode restauranter i Fredericia. En del lukker desværre tidligt i forløbet, og gør plads til nye Fredericia restauranter. Én af de nyeste skud på stammen af restauranter i Fredericia, er Restaurant ene.

Hos Restaurant ene. kan du få serveret en lækker frokost eller en lækker middag til aften, og så er der selvfølgelig også mulighed for at booke til selskaber. Muligheden for at booke mad og servering til dit selskab, findes uanset om du ønsker at afholde det i privaten, hjemme hos dig selv, eller om du ønsker at gøre brug af vores smukke restaurant.

Maden er lavet fra bunden med et godt håndværk for øje, og går lige fra det traditionelle nordiske, til det lidt mere eksperimenterende køkken. Vores menu forholder sig til årstiderne, og det vil samtidig sige, at du kan forvente friske og varierende grøntsager efter årstiden.

Ved siden af maden, tilbyder vi dig et væld af fantastiske vine, med en vinmenu der nøje sammensættes så den passer til middagen og lejligheden.

Hos Restaurant ene. har vi plads til ca. 30 faste gæster, og den er indrettet i moderne og hyggelig stil, med gode adgangsmuligheder og parkering tæt ved.