1. maj – 2. juni
den fulde oplevelse
vores helaftensoplevelse byder på
snack og bobler – fem retter med vinmenu – vand, kaffe og petit four
1111,-
.
en god start med bobler
dagens snack og et glas forfriskende bobler
135.-
.
fem retters menu
Hjemmebagt brioche – svampe a la creme med troffel – gammelknas – perleløg
Dansk blæksprutte – glaskål – syltede rabarber – artespirer – mælkebøttevinagrette
Grillet svinemørbrad – grønne asparges – forårslog – rabarber – kraftig pebersauce
Danske hvide asparges – håndpillede rejer – sauce hollandaise – urtesalat
Grøn jordbær og citrongræs sorbet – skomarke – engsyre – honning – marengs
510.-
Vegetar menu
Spørg tjeneren!
.
tre retters menu
Hjemmebagt brioche – svampe a la creme med troffel – gammelknas – perleløg
Grillet svinemørbrad – grønne asparges – forårslog – rabarber – kraftig pebersauce
Grøn jordbær og citrongræs sorbet – skomarke – engsyre – honning – marengs
390.-
.
vinmenu 2 glas 190,-
vinmenu 3 glas 290,-
vinmenu 5 glas 425,-
.
vi har altid vegetariske retter i vores 5 retters menuer
Ved allergier eller andre særlig hensyn skal vi informeres, dagen inden reservationen