VORES MENU I APRIL
Den fulde oplevelse
Vores helaftensoplevelse byder på
snacks – fem retter – petit four
kr. 725,-
En god start med bobler
Dagens snack serveret med et glas forfriskende bobler
kr. 150.-
Fem retters menu
Rørt torskerilette med ørredrogn, vagtel æg, radise crudité, purløgscreme, pyntet med sprød rug og frissé
Chardonnay – Chablis – Frankrig
Variation af gulerod som syltede og konfiterede med en skum på gulerod og sprød gulerods crudité
Riesling – Rheingau- Tyskland
Danske hvide asparges med vadehavsrejer og cremet sauce mousseline
Grüner Veltliner – Wagram – Østrig
Carré d’Agneau med nye løg, jordskokke puré, pommes espuna med ramsløg og portvins glace
Merlot/Cabernet – Bordeaux- Frankrig
Variation af danske rabarber. Som kompot, syltede og sorbet. Serveres med mandelmazarin og sprød tuilles
Riesling Auslese – Pfalz – Tyskland
kr. 620.-
Vegetar menu
Rødbede tartar, ramsløgscreme, sprød rug og marineret frissé
Chardonnay – Chablis – Frankrig
Variation af gulerod som syltede og konfiterede med en skum på gulerod og sprød gulerods crudité
Riesling – Rheingau- Tyskland
Smørdampede hvide asparges med cremet sauce mousseline og sprøde urter
Grüner Veltliner – Wagram – Østrig
Saltbagt selleri, jordskokke puré, pommes espuna, nye løg og grøntsags emulsion
Merlot/Cabernet – Bordeaux- Frankrig
Variation af danske rabarber. Som kompot, syltede og sorbet. Serveres med mandelmazarin og sprød tuilles
Riesling Auslese – Pfalz – Tyskland
kr. 620.-
Tre retters menu
Rørt torskerilette med ørredrogn, vagtel æg, radise crudité, purløgscreme, pyntet med sprød rug og frissé
Chardonnay – Chablis – Frankrig
Carré d’Agneau med nye løg, jordskokke puré pommes espuna med ramsløg og portvins glace
Merlot/Cabernet – Bordeaux- Frankrig
Variation af danske rabarber. Som kompot, syltede og sorbet. Serveres med mandelmazarin og sprød tuilles
Riesling Auslese – Pfalz – Tyskland
kr. 430.-
Teater menu
Vores teatermenu serveres fra onsdag til og med lørdag. Vi anbefaler at booke bord kl. 17.00 eller 17.30 med en forestilling kl. 19.30
Rørt torskerilette med ørredrogn, vagtel æg, radise crudité, purløgscreme, pyntet med sprød rug og frissé
Chardonnay – Chablis – Frankrig
Carré d’Agneau med nye løg, jordskokke puré pommes espuna med ramsløg og portvins glace
Merlot/Cabernet – Bordeaux- Frankrig
Variation af danske rabarber. Som kompot, syltede og sorbet. Serveres med mandelmazarin og sprød tuilles
Riesling Auslese – Pfalz – Tyskland
kr. 430-
Arla Unika Ost kr. 100,-
Kaffe og Petit Four kr. 75,-
Vin menu
1 glas vin eller saft kr. 125,-
2 glas vin eller saft kr. 240,-
3 glas vin eller saft kr. 345,-
5 glas vin eller saft kr. 535,-
Den fulde vinoplevelse kr. 675,-
.